Pieter Bernagiestraat 11, 3522 DA Utrecht

€ 500.000,- k.k.

Hoofdfoto
Foto
Foto 5
Verkocht

Pieter Bernagiestraat 113522 DA Utrecht

Pieter Bernagiestraat 11 te Utrecht + P (Rivierenwijk/Vondelparc)

Vraagprijs € 500.000,= k.k.

BEKIJK OOK DE EXCLUSIEVE WOONVIDEO VOOR EEN GOEDE EERSTE INDRUK VAN DIT RUIME (CA. 102 M²) EN LICHTE 3-KAMER HOEKAPPARTEMENT OP DE BOVENSTE VERDIEPING MET EIGEN PARKEERPLAATS BERGING EN GEWELDIG EN GUNSTIG OP ZON GELEGEN TERRAS (CA. 12 M).

Ligging en omgeving:
Dit ruime en lichte appartement is gesitueerd op de derde en tevens bovenste woonlaag in een kleinschalig appartementengebouw voltooid in ca. 2000 en maakt deel uit van het fraai aangelegde groene en autovrije Vondelparc met een diversiteit aan appartementen en eengezinswoningen. Het is een gebied met bijzondere architectuur waarbij hoogwaardige en duurzame materialen zijn gebruikt. Voorzieningen zoals winkels, leuke restaurantjes en koffietentjes, cultuur, station Vaartsche Rijn, Rotsoord, de Ooster- en Westerkade, het Ledig Erf en de Twijnstraat liggen om de hoek. De oude binnenstad bevindt zich op loopafstand. Met de auto begeef je je binnen enkele minuten op de ring van Utrecht. Het appartement beschikt o.a. over een ruime en lichte woonkamer met aangrenzend een open keuken in hoekopstelling, twee zeer goed bemeten slaapkamers, een ruime badkamer, separaat toilet met fontein en een praktische inpandige berging met witgoed aansluitingen.

Indeling begane grond:
Centrale entree met postbussen, intercom/videofoonsysteem, hal met trappenhuis en liftvoorzieningen. Toegang tot eigen privé berging en gezamenlijk en afgesloten fietsenstalling. De eigen parkeerplaats is gelegen onder het naastgelegen appartementencomplex in een afgesloten parkeergarage.

Indeling appartement:
Entree/hal met toilet en fontein, meterkast, een ruime inpandige berging (ca. 3 m²) met aansluitingen voor de wasmachine en droger. Ruime badkamer (ca. 6 m²) met ligbad, douche en wastafel. Twee ruime en gunstig gelegen slaapkamers (ca. 14 m² en 12 m²). Royale en lichte woonkamer met open keuken in hoekopstelling v.v. inbouwapparatuur (totaal ca. 46 m²). De woonkamer is voorzien van extra raampartijen, een mooie schuifpui over de gehele breedte van het terras en kamerhoog glas op de hoek van het appartement. Dit zorgt voor een prettige lichtinval en een weids uitzicht.

Bijzonderheden:
bouwjaar ca. 2000 met een woonoppervlakte van ca. 102 m²,
inhoud ca. 315 m³
het pand is optimaal en volledig geïsoleerd. Energielabel A.
gezonde en actieve VvE; de servicekosten voor de woning, berging, parkeerplaats het park en de achterstraat bedragen in totaal € 184,- per maand.
eigen parkeerplaats (nummer 47) in de afgesloten parkeerkelder, onder het naastgelegen appartementen complex.
met regelmaat worden er binnen het complex parkeerplaatsen te koop en/of te huur aangeboden
privé (fietsen) berging op de begane grond (ca. 5 m²)
gemeenschappelijke, afgesloten fietsenstalling op de begane grond.
het appartement is ook per lift bereikbaar.
verwarming en warm water door middel van stadsverwarming.
ruim terras bereikbaar vanuit de woonkamer met volop namiddag- en avondzon
de appartementen worden door een breed publiek en met veel plezier bewoond
de erfpachtcanon is eeuwigdurend afgekocht, dus geen extra of onvoorziene kosten.

Oplevering:
In overleg