Petemoederslaan 9bis, 3552 AG Utrecht

€ 335.000,- k.k.

Hoofdfoto
Foto 2
Foto
Verkocht

Petemoederslaan 9bis3552 AG Utrecht

Petemoederslaan 9 Bis te Utrecht

Vraagprijs: € 335.000,- k.k.

BEKIJK OOK DE EXCLUSIEVE WOONVIDEO VOOR EEN GOEDE EERSTE INDRUK VAN DEZE RUIME EN LICHTE 4-KAMER BOVENWONING MET BALKON EN EIGEN FIETSENBERGING OP 10 MINUTEN VAN HET CENTRUM EN CENTRAAL STATION.

Mooie, ruime en lichte (hoek)bovenwoning, in een rustige straat vlakbij de Vecht, op een verrassend plekje aan de rand van het centrum van Utrecht. De woning is in 2018 flink onder handen genomen. Zo zijn onder andere de keuken, badkamer, en toilet vernieuwd en is de keuken doorgebroken naar de woonkamer. Ook de bedrading van de elektra is vervangen en zijn alle wanden en plafonds opnieuw gestuukt. Hierdoor heeft deze ruime bovenwoning een optimale indeling en beschikt de woning nu o.a. over een ruime en lichte woonkamer met open keuken, zonnig balkon en toilet op de eerste verdieping. Op de 2e verdieping vind je maar liefst drie ruime slaapkamers met dakkapellen. En op de 3e verdieping is een leuke slaapvide annex bergzolder met twee vernieuwde Velux dakramen.

Ligging en locatie:
De Petemoederslaan ligt in de populaire en gezellige woonwijk Ondiep met vrij uitzicht op een leuke groenstrook. Voor de dagelijkse boodschappen kan je terecht bij diverse buurtwinkels. De Utrechtse binnenstad en het Centraal Station zijn op de fiets snel bereikbaar, ideaal! Ook de uitvalswegen en het openbaar vervoer zijn dichtbij. Parkeren kan in de straat op de openbare weg met parkeervergunning.

Indeling:

Begane grond:
Entree, hal en trapopgang naar de eerste verdieping. Eigen fietsenberging te bereiken via afgesloten achterom.

1e verdieping:
Riante overloop, toilet met fontein, trapopgang naar de 2e verdieping en toegang tot de ruime en lichte woonkamer (ca. 26 m²) met open keuken (ca. 5 m²) voorzien van apparatuur en toegang tot het zonnige balkon.

2e verdieping:
Overloop, badkamer met douche, wastafel en wasmachine aansluiting. Drie slaapkamers resp. voor: 9 m² , achter: 14 m² beide voorzien van een dakkapel en extra raampartijen. Leuke zijkamer ca. 5 m² met toegang tot de derde verdieping.

3e Verdieping:
Ruime bergzolder annex slaapvide met een vloeroppervlak van ca. 14 m² (niet meegenomen in het woonoppervlak) voorzien van twee vernieuwde Velux dakramen.

BIJZONDERHEDEN:
gunstige ligging ten opzichte van hartje centrum en centraal station
eigen fietsenberging (ca. 4 m²) aan de achterzijde van het complex, te bereiken via achterom
woonoppervlak 79 m², inhoud 297 m²
balkon op de 1e verdieping (ca. 3 m²)
woning is geheel voorzien van dubbel glas
verwarming en warm water middels CV Combiketel (Intergas 2014),
voor het laatst onderhouden december 2022
energielabel D (geldig t/m november 2030)
dichtbij uitvalswegen o.a. A-27, A-28 en A-2
voldoende parkeergelegenheid in de straat op de openbare weg met parkeervergunning (€ 37,17 per kwartaal)
erfpacht eeuwigdurend afgekocht (gemeente Utrecht AV 1989)
hiervoor zijn er geen extra of onvoorziene kosten
actieve en gezonde VVE, de servicekosten bedragen € 115,35 per maand

Oplevering
In overleg.