Molierelaan 7, 3533 VG Utrecht

€ 525.000,- k.k.

Hoofdfoto
Foto 2
Foto
Verkocht

Molierelaan 73533 VG Utrecht

BEKIJK OOK DE EXCLUSIEVE WOONVIDEO VOOR EEN GOEDE EERSTE INDRUK VAN DEZE UNIEKE 5 KAMER HOEK (JAREN VIJFTIG) EENGEZINSWONING MET VRIJSTAANDE GARAGE, EIGEN OPRIT, VOORTUIN EN ZONNIGE ACHTERTUIN OP EEN MOOIE LOCATIE IN OOG IN AL.
EEN ENKELE KEER LOOP JE EEN WONING BINNEN EN WEET JE DIT WORDT MIJN THUIS.

Met veel plezier bieden wij te koop aan deze unieke 5 kamer (hoek)eengezinswoning met vrijstaande garage, royale berging, voor-, zij- en gunstig op de zon gelegen achtertuin.
De woning beschikt over een lichte woonkamer met houten vloer, een ruime gesloten keuken. Deze zijn eventueel eenvoudig samen te voegen. Ook een uitbouw aan de achterzijde behoort tot de mogelijkheden. Op de eerste verdieping vindt je een ruime overloop, drie slaapkamers en een ruime badkamer. Ook de 2e verdieping biedt volop kansen. Zo is het mogelijk om een tweede dakkapel te plaatsen om eventueel een extra kamer te creëren.
Conclusie; ben je op zoek naar een goed onderhouden hoekwoning met vrijstaande stenen garage? Op een mooi perceel van 200 m² die je ook nog eens volledig naar eigen smaak kan indelen, moderniseren, verduurzamen en eventueel vergroten, dan is dit je kans.

Locatie:
De woning is uitermate gunstig en centraal gelegen in de populaire woonwijk Oog in Al. Het is een ideale uitvalsbasis voor een dynamisch, maar relaxed stadsleven. En tevens een ideale locatie voor gezinnen met opgroeiende kinderen. Niet voor niets ook wel een dorp in de stad genoemd. Zo vind je alle belangrijke voorzieningen op loopafstand en in de directe omgeving, zoals openbaar vervoer, het fraaie Park Oog in Al aan de Mozartlaan, de winkels in de gezellige Händelstraat, diverse basisscholen, gezellige horeca zoals “Buurten”, “Kanaalzicht” en “Strand Oog in Al (SOIA)” en alle sport faciliteiten. Ook de diverse uitvalswegen (o.a. A-2 en A-12) zijn snel bereikbaar. Het Centraal Station ligt op ca. 10 minuten fietsen en binnen 10 a 15 minuten ben je in de oude binnenstad van Utrecht.

Indeling
begane grond:
Entree/hal met betegelde lambriseringen, toilet met fontein, trapopgang naar de 1e verdieping en trap/kelderkast. Ruime en lichte woonkamer ca. 25 m² met fraaie houten vloer en grote raampartijen. Nette, ruime en eenvoudige keuken ca. 6 m² met toegang tot de achtertuin.

Tuin(en)
Eigen oprit c.q. zijtuin van 17 meter diep en 2.37 meter breed naar de vrijstaande stenen garage ca. 14 m² voorzien van dubbele deuren, bergvliering, elektra en een zijdeur naar de achtertuin. Ruime voortuin: ca. 23 m². Gunstig op de zon gelegen achtertuin ca. 54 m² (op het westen) met vrijstaande stenen berging ca. 12 m² ook voorzien van dubbele deuren en elektra.

1e Verdieping:
Riante overloop ca. 4 m² met vaste trap naar de 2e verdieping, badkamer ca. 5 m² met douche/ligbad, 2e toilet, wastafel, ventilatie en daglicht. Drie slaapkamers resp. voor: ca. 9 m² met aangrenzend een walk in closet ca. 3 m², achter: ca. 11 en 6 m².

2e Verdieping:
Overloop ca. 3 m² met daglicht en een berging, vierde slaapkamer met een vloeroppervlak van ca. 18 m² met grote dakkapel aan de achterzijde. Vanwege de beperkte hoogte (1.96 m) is de 2e verdieping niet meegenomen in het woonoppervlak.

Bijzonderheden:
5 kamer eengezinswoning met vier slaapkamers
perceel eigen grond 200 m²
bouwjaar 1953
energielabel F
gebruiksoppervlakte woning is 100 m²
het omschreven gebruiksoppervlak van 100 m² is inclusief de tweede verdieping met vaste trap en dakkapel. Volgens de NEN-norm is deze net te laag. De hoogte dient minimaal 2 m te zijn om te mogen meetellen in het gebruiksoppervlak wonen. De hoogte van de 2e verdieping is ca. 1.96 m.
het netto woonoppervlak conform de NEN-norm in de huidige situatie is ca. 83 m² exclusief de 2e verdieping.
vrijstaande stenen garage ca. 14 m²
vrijstaande stenen berging in achtertuin ca. 13 m²
voortuin 23 m²
oprit/zijtuin ca. 40 m²
achtertuin ca. 54 m² op het westen
verwarming d.m.v. CV ketel
warm water d.m.v. geiser in de badkamer en close-in boiler in de keuken
elektrische installatie is uitgevoerd met 6 groepen en aardlekschakelaar
centraal gelegen in Oog in Al tussen diverse plantsoenen en stadsparken
woning is nagenoeg geheel voorzien van dubbel glas m.u.v. de voordeur
buitenschilderwerk verkeert in goede conditie
alle sportfaciliteiten zoals tennis, voetbal, basketbal, hockey, fitness en zwembad Den Hommel zijn op fietsafstand
snelle verbindingen naar Amsterdam en Schiphol (binnen 30 minuten)

Belangrijke aanvullende informatie:
Reden van verkoop is afwikkeling van nalatenschap. Bij de verkoop en levering worden aanvullende NVM clausules opgenomen in de koopovereenkomst (o.a. ouderdomsclausule, niet zelfbewoningsclausule, verkoop door erven) er is voor deze verkoop geen ingevulde vragenlijst voor de verkoop van een woning beschikbaar. Notaris ter keuze van verkoper (Hermans & Schuttevaer te Utrecht)

Oplevering:
In overleg