Livingstonelaan 338, 3526 HX Utrecht

€ 269.000,- k.k.

Hoofdfoto
Foto
Foto 2
Beschikbaar

Livingstonelaan 3383526 HX Utrecht

Livingstonelaan 338 te Utrecht (Kanaleneiland)

Vraagprijs: € 269.000,= k.k.

OUDERS EN STARTERS OPGELET !

BEKIJK OOK DE EXCLUSIEVE WOONVIDEO VOOR EEN GOEDE EERSTE INDRUK VAN DIT RUIME, LICHTE 3-KAMER APPARTEMENT MET BALKONS AAN VOOR- EN ACHTERZIJDE, EN UITZICHT OP PARK TRANSWIJK.

Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en beschikt o.a. over een ruime en lichte woonkamer, een zeer eenvoudige keuken, twee goed bemeten slaapkamers, een eenvoudige badkamer, separaat toilet met fontein. Het appartement heeft een eigen afgesloten berging en balkons aan voor- en achterzijde, beiden met vrij uitzicht en altijd een plekje in de zon.

Ligging en locatie
De ligging is super gunstig op loopafstand van het vernieuwde winkelcentrum Kanaleneiland, Park Transwijk en openbaar vervoer (bus en tram). Ook de diverse uitvalswegen (A-2 en A-12) zijn snel bereikbaar. De oude binnenstad van Utrecht is snel en gemakkelijk bereikbaar.

Indeling:
Begane grond:
Gezamenlijke afgesloten entree met brievenbussen, intercom, lift en trapopgang.

1e verdieping:
Entree/hal met meterkast, toegang tot twee ruime slaapkamers resp. (ca. 9 en 11 m²) aan de voorzijde, waarvan een met toegang tot het balkon, separaat toilet met fontein, eenvoudige badkamer met wastafel, douche/ligbad, en aansluitingen voor wasmachine en droger. Ruime en lichte woonkamer (ca. 23 m²) met aangrenzend een eenvoudige keuken (ca. 7 m²). Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het 2e balkon over de gehele breedte van het appartement met uitzicht op park Transwijk.

Bijzonderheden:
Bouwjaar circa 1965, woonoppervlakte circa 67 m², inhoud 220 m³.
Zeer geschikt voor starters of ouders van studerende kinderen middels de hospitaregeling.
Eigen afgesloten berging (ca. 4 m²) voor extra opbergruimte.
Gemeenschappelijke berging voor fietsen op de begane grond aanwezig.
Actieve Vereniging van Eigenaren, maandelijkse servicekosten € 156,34
Warm water d.m.v. elektrische boiler.
Energielabel G.
Verwarming d.m.v. stadsverwarming.
Balkons aan voor- en achterzijde over de gehele breedte van de woning en bereikbaar via woonkamer en de grote slaapkamer aan de voorzijde.
Ruim voldoende en gratis parkeergelegenheid voor het complex.
Het appartement dient volledig te worden gemoderniseerd.
Deze woning wordt verkocht met aanvullende NVM clausules o.a. niet zelf bewoning clausule (i.v.m. afwikkeling nalatenschap) en ouderdomsclausule.

Oplevering: in overleg