Jadelaan 77, 3523 CT Utrecht

€ 299.000,- k.k.

Hoofdfoto
Foto
Foto 4
Beschikbaar

Jadelaan 773523 CT Utrecht

Jadelaan 77 te Utrecht (Tolsteeg).

Vraagprijs: € 299.000,-- k.k.

Dit nette 3-kamer appartement van ca. 54 m2 is gelegen op de vierde verdieping (tevens bovenste woonlaag) van een appartementencomplex in de populaire wijk Tolsteeg. De woning is o.a. voorzien van een lichte woonkamer met vrij uitzicht, twee slaapkamers en een nette keuken met toegang naar het balkon. Daarnaast is er voldoende bergruimte in de woning d.m.v. vaste kasten en is er een ruime privé berging op de begane grond van het complex.

WIJK EN LIGGING VAN DE WONING
De woning is centraal gelegen in de wijk Tolsteeg met vrijwel alles op loopafstand, waaronder het winkelcentrum Smaragdplein met meerdere supermarkten voor je dagelijkse boodschappen, het gezellige Rotsoord en Heuveloord met leuke horeca en terrassen aan het water en het naastgelegen park Tolsteeg met diverse sportfaciliteiten. Maar ook de Ooster- en Westerkade, het Ledig Erf, de Twijnstraat en de binnenstad met al haar leuke restaurantjes en cafés is op nog geen 15 minuten loopafstand gelegen. Meerdere bushaltes en het Station Vaartsche Rijn zijn eveneens op enkele minuten loopafstand.

INDELING

BEGANE GROND
Gemeenschappelijke hal met trappenhuis en toegang tot de bergingen.

VIERDE VERDIEPING
Entree, hal met meterkast, direct toegang naar de lichte woonkamer (ca. 18 m2) met grote raampartijen met vrij uitzicht. Via de entree is tevens de keuken (ca. 5 m2) bereikbaar met toegang naar het balkon.
Daarnaast beschikt de woning over twee slaapkamers (ca. 11 m2 en 7 m2). Via de tussenhal is het toilet en de badkamer bereikbaar, voorzien van een wastafel en douche.

BIJZONDERHEDEN
Bouwjaar ca. 1960;
Woonoppervlakte ca. 54 m2, inhoud ca. 177 m3;
Centraal gelegen t.o.v. de Utrechtse binnenstad en het openbaar vervoer;
Diverse voorzieningen zoals (grote) supermarkten, buurtwinkels, kinderopvangcentra, speeltuinen en horeca in de buurt gelegen;
Verwarming en warm water middels cv combi ketel.
Volledig voorzien van dubbel glas;
Betaald parkeren (parkeervergunning);
Actieve VvE (maandelijkse servicekosten bedragen ca. € 108,-;

Oplevering in overleg.