Muiderschans 111, 3432 XE Nieuwegein

€ 275.000,- k.k.

Hoofdfoto
Foto 4
Foto
Verkocht

Muiderschans 1113432 XE Nieuwegein

Muiderschans 111, te Nieuwegein (Fokkersteeg)

Vraagprijs: € 275.000,= k.k.

BEKIJK OOK DE EXCLUSIEVE WOONVIDEO VOOR EEN GOEDE EERSTE INDRUK VAN DIT RUIME (95 M²) EN COMFORTABELE 3 (VOORMALIG 4)-KAMER BEGANE GROND APPARTEMENT MET GEWELDIG ZONNIGE EN GROTE ACHTERTUIN AAN HET WATER EN RUIME BERGING, OP LOOPAFSTAND VAN WINKELS EN OPENBAAR VERVOER.

DIT APPARTEMENT IS EEN SCHOT IN DE ROOS VOOR STARTERS, GEZINNEN EN SENIOREN

Deze duurzame woning (energielabel A) beschikt o.a. over een riante tuingerichte woonkamer met uitzicht op een park met grote vijver, een ruime (te moderniseren) keuken aan de voorzijde, voorzien van apparatuur en een praktische bijkeuken/voorraadkast. Een royale en zeer complete badkamer, separaat toilet, twee zeer goed bemeten slaapkamers en een geweldige achtertuin met achterom en een ruime (fietsen)berging in het gebouw.

Ligging en omgeving
Het appartement is perfect gelegen nabij winkels voor je dagelijkse boodschappen. Het openbaar vervoer is op loopafstand bereikbaar, net als het park Oudegein waar je heerlijk kan wandelen. Daarnaast zijn er diverse scholen en is er voldoende parkeergelegenheid op de openbare weg. Ook de snelwegen A-2 en A-27 zijn snel bereikbaar.

Indeling:
Afgesloten entree met bievenbussen en bellenplateau.

Indeling appartement:
Ruime entree/hal voorzien van toilet, riante keuken (8 m²) aan de voorzijde met vrij uitzicht en een naastgelegen zeer praktische voorraad kast (2.7 m²). Ruime, lichte en tuingerichte woonkamer (ca. 28 m²) met vrij uitzicht en deur naar de tuin. Tussenhal met toegang tot grote slaapkamer aan de voorzijde (13 m²) met grote inbouwkast. Zeer complete (te moderniseren) badkamer (6 m²) met inloopdouche, ligbad, wastafelmeubel en mogelijkheid voor een 2e toilet. Riante slaapkamer (ca. 18 m²) aan de achterzijde met deur naar de tuin. Deze grote kamer is eventueel eenvoudig op te delen in twee slaapkamers (zie extra optie plattegronden)

Tuin(en)
Zonnige achtertuin: (61 m²) over de gehele breedte van de woning op het zuidwesten met middag en avondzon. De achtertuin grenst aan een besloten parkje met waterpartij. De achtertuin is bereikbaar vanuit de woonkamer en de naastgelegen slaapkamer. Tevens is er een achterom.

Bijzonderheden:
bouwjaar 1981, woonoppervlakte van 95 m²
het appartement is o.a. volledig voorzien van dubbel glas en goed geïsoleerd,
energielabel A
twee ruime slaapkamers met mogelijkheid voor een derde (slaap)kamer, zie optie op extra toegevoegde plattegrond
eigen (fietsen) berging in het gebouw en op de begane grond (ca. 5 m²)
actieve en gezonde VvE; de servicekosten voor de woning en de berging zijn € 114,55 per maand (inclusief onderhoud, verzekeringen, etc. etc.)
de woonkamer en slaapkamers zijn afgewerkt met houten vloeren verwarming en warm water door middel van stadsverwarming
gelegen nabij winkels, openbaar vervoer, park Oudegein en snelwegen o.a. A-2 en A-27 de appartementen worden door een breed publiek met veel plezier bewoond
woning wordt te koop aangeboden door de erven, hiervoor worden aanvullende clausules (niet zelfbewoningsclausule en ouderdomsclausule) opgenomen in de NVM koopovereenkomst. Notaris ter keuze van verkoper

Oplevering:
In overleg