Verkoop

Verkoop van jouw woning in Utrecht

Je bent klaar voor de volgende fase in je leven: samenwonen, een kindje of misschien wel de stad Utrecht verlaten? Wil je groter of juist kleiner wonen? Je thuis verkopen is een grote stap. Wij begeleiden jou naar de volgende levensfase door de ideale koper voor jouw woning te vinden.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Ben je van plan je huis te verkopen? We adviseren je graag over de mogelijkheden en onze werkwijze.

We begeleiden je naar de volgende fase

Samen gaan we voor de maximale opbrengst van je woning. Zo creëren we meer financiële ruimte voor je volgende droomhuis. Ons doel? De toekomstige kopers verliefd laten worden op het huis zoals jij er ooit ook voor gevallen bent. 

Onze 7 bouwstenen

1. Kennismaken. Een goed gevoel moet er zijn! Zeker bij iets dat zó belangrijk is als het verkopen van je woning.

2. De woning bespreken. Alleen jij kent jouw huis van binnen en van buiten. We horen graag alles!

3. De vraagprijs bepalen doen we samen. En welke verkoopstrategie past bij jou en bij de huidige markt?

4. De woning verkoopklaar maken en optimaal presenteren. Wij kijken met een professioneel oog. We hebben altijd tips om jouw woning nóg aantrekkelijker te maken. Daarnaast laten we foto’s, een video en plattegronden maken. Dit ondersteunen we met een pakkende tekst.

5. Van start! We plaatsen jouw woning op Funda, onze eigen website en social media. Een bord op het raam of in de tuin hoort er ook bij. Niet onbelangrijk: wij bevinden ons al meer dan 20 jaar in de Utrechtse woningmarkt en weten welke doelgroep naar jouw woning zoekt.

6. Onderhandelen. Wij gaan altijd voor de beste deal. Wat de beste deal is bepalen we samen.

7. Afronden van de verkoop. Je woning is verkocht, gefeliciteerd! We maken de contracten en begeleiden jou tot de laatste krabbel bij de notaris.

Makelaar woning verkopen Utrecht
Makelaar woning verkopen Utrecht

Ervaren verkoopmakelaar in Utrecht

Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij waar toekomstige kopers op letten en hoe een huis het beste gepresenteerd kan worden. Deze ervaring en ons uitgebreide netwerk zetten wij in om voor jou het beste uit de verkoop van je woning te halen. 

We brengen iedereen op de hoogte van ons nieuwe woningaanbod. Hiermee bereiken we snel jouw doelgroep en stromen de aanvragen voor bezichtigingen binnen. Zo kan jij je volledig richten op de volgende stap in je leven.

Jouw woning verkopen in Utrecht? Neem contact met ons op!

“Van ons kun je eerlijke en persoonlijke communicatie met één vaste makelaar verwachten.”

Een huis verkopen?

Wij begeleiden jou naar de volgende levensfase door de ideale koper voor jouw woning te vinden. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Wat is het adres van het huis wat je wilt verkopen?