Over ons

Willems & Steinvoort is al meer dan 20 jaar een begrip in Utrecht. Ruud was al ondernemer toen Marton en hij besloten samen verder te gaan. Een sterke onderneming neerzetten, dat was hun doel. Waarom de samenwerking vanaf moment één zo’n succes was? Ruud en Marton vullen elkaar aan. Een eigen stijl, maar dezelfde doelen. Dat verbindt ze. 

Echte Utrechters en zeer gedreven. Dat is ons enthousiaste team en daar zijn wij trots op. Wij voelen ons als een vis in het water in de Utrechtse woningmarkt. Met passie en plezier. Zo oefenen wij elke dag ons vak uit. Binnen het team het maximale uit jezelf halen. Dat stimuleren wij!

Ruud Willems

Ruud is een geboren Utrechter en al jaren actief als ondernemer in het vastgoed. Wat Ruud onderscheid van de rest? Hij doet altijd net dat beetje extra voor zijn klanten. Ruud vindt niks leuker dan de perfecte woning voor een koper vinden of andersom. Hij haalt het beste uit de dag en bij hem is het glas altijd halfvol. Elke dag opnieuw. Open, eerlijk en realistisch. Zo zouden wij Ruud omschrijven. Hij verkoopt liever soms nee, dan dat hij iets doet waar hij niet volledig achter staat. Ruud is een man van zijn woord en komt zijn beloftes altijd na. Gewoon omdat het zo hoort.

GeWoon goed volgens Ruud: ‘Ik bekijk de markt elke dag met een frisse blik. Ik geloof in oprecht en eerlijk zaken doen. De klant staat daarbij altijd voorop.’

Marton Steinvoort

Voor Marton staat een no-nonsense aanpak centraal. Gladde praatjes zijn niks voor Marton, doe hem maar tevreden klanten. Door zowel dicht bij zichzelf als bij de wensen van de klanten te blijven realiseert hij dat. Marton laat zich niet van de wijs brengen, ook niet door een oververhitte huizenmarkt. Hoe hij dat voor elkaar krijgt? Door zijn stabiele karakter, maar vooral door zijn kennis en ervaring. Utrecht, Vleuten, De Meern en Leidsche rijn. Marton kent het allemaal op zijn duimpje en weet wat een huis waard is. Van die kennis profiteer jij als klant. Hij trekt zijn plan en voert dat uit, waarbij hij de wens van de klant nooit uit het oog verliest. 

GeWoon goed volgens Marton: ‘Wij adviseren, begeleiden en ontzorgen. Zo kan de klant zich volledig richten op de leuke aspecten van het kopen of verkopen van een huis.’

Deborah de Fiouw

Zeg je Willems & Steinvoort, dan zeg je Deborah. Al meer dan 20 jaar maakt zij deel uit van ons team. Open, toegankelijk en behulpzaam. Dat is Deborah.

Voor alles rondom de administratie ben je bij haar aan het juiste adres. Haar toegevoegde waarde? Ze is er voor de klant, het team en samenwerkingspartners. Met Deborah haar jarenlange ervaring weet ze altijd wat de beste optie is. En daar profiteer jij van! 

Petra de Bie

Telefonisch of bij binnenkomst in het kantoor verwelkomt Petra je altijd vol enthousiasme. Al anderhalf jaar maakt Petra deel uit van de binnendienst.

Waar Petra haar energie uithaalt? De diversiteit van haar werkzaamheden en het directe contact met klanten. Petra wil iedereen zo goed mogelijk van dienst zijn, daarom doet ze altijd net een beetje extra!

"Realistisch, open en persoonlijk. Dat zijn wij."