Assurantiën

Met ingang van januari 2017 is Willems Assurantiën een samenwerking aangegaan met René van Gameren Financieel advies in Culemborg.
Voor u zal er vooralsnog niet veel veranderen.

Deborah de Fiouw, onze binnendienst medewerkster, zal uw vertrouwde aanspreekpunt blijven. Ook zal het kantoor gevestigd blijven op de vertrouwde locatie Rijnlaan 7(Rivierenwijk) Utrecht.
Ruud Willems zal zich volledig gaan richten op de werkzaamheden binnen de makelaardij.
Het grote voordeel voor u als klant is dat we door deze samenwerking toegang krijgen tot meerdere verzekeraars en geldverstrekkers en dat er een professionele buitendienst voor u klaar staat.
Mocht u behoefte hebben aan nadere informatie dan kunt u ons altijd bellen tijdens kantooruren op telefoonnummer 030-7601950.
Graag willen wij u bedanken voor uw loyaliteit in de afgelopen jaren en vertrouwen wij op een prettige voortzetting in de samenwerking met René van Gameren Financieel Advies.

De meerwaarde van een goede verzekering wordt vaak pas duidelijk op het moment dat je hem nodig hebt. In dat geval is het fijn om een tussenpersoon te hebben die naast je staat en je alle zorgen uit handen neemt. Dat is precies waar wij voor staan.

Voor meer informatie betreffende verzekeringen, hypotheken en financieringen verwijzen wij u graag verwijzen naar www.renevangameren.nl

willems-renevangameren

Neem contact op voor een geWoon goed gesprek (en een kop koffie…)