Aankoop

Aankoop van een woning in de regio Utrecht

De zoektocht naar een nieuwe woning is een spannende periode waar veel bij komt kijken. Als aankoopmakelaar ontzorgen wij jou en begeleiden wij je in het hele proces. Wij kijken met een frisse en nuchtere blik naar elke woning. Daardoor kunnen wij je wijzen op eventuele tekortkomingen, de bouwkundige staat en (on)mogelijkheden. Zo kun jij je richten op het gevoel bij het huis. Zie jij jezelf daar wonen?

Hoe kunnen wij jou helpen?

Ben je van plan een huis aan te kopen? We adviseren je graag over de mogelijkheden en onze werkwijze.

Woning aankopen in Utrecht met een makelaar

Hoe kopen we jouw droomhuis?

  1. Aankooptraject. Het begint bij de opdracht. We gaan samen de zoektocht aan!

  2. Een zoekprofiel opstellen. Jij vertelt wat je wensen zijn, wij selecteren dagelijks woningen die daarop aansluiten. 

  3. Bezichtigingen inplannen. Zie je een woning die je bevalt? Wij plannen een bezichtiging in zodat jij gegarandeerd bent van een plek. Bezichtigen doen we samen. Bij ons geen maximaal aantal bezichtigingen of een einddatum in het contract. 

  4. Vooronderzoek. Droomhuis gevonden? Wij doen het onderzoek. Van de VVE en bodemgegevens tot kadastraal onderzoek. Wij pluizen alles voor je uit.

  5. Tijd voor de onderhandeling. Samen bespreken we de onderhandelingstactiek.  De beste deal qua prijs en voorwaarden. Daar gaan we voor.

  6. We nemen samen de overeenkomst door. Daarvoor nemen wij de tijd. Staan alle handtekeningen erop? Dan is de deal rond! Jouw droomwoning is aangekocht. 

  7. Naar de notaris. De dag waar je zo naar uitgekeken hebt. Nog een inspectie door de woning voordat de laatste krabbels gezet zijn. Dan is het eindelijk zo ver: tijd om te proosten en te genieten van je nieuwe thuis.

  8. Last but not least: wij blijven je makelaar. Heb je na de overdracht nog vragen? Dan staan wij voor je klaar.

Persoonlijk contact

Wij geloven in korte lijnen. Je hebt persoonlijk contact met jouw makelaar die zowel jou als je woonwensen goed kent. Om jouw droomhuis aan te kunnen kopen inventariseren we eerst samen wat je woonwensen zijn. Zijn je wensen nog niet helemaal helder of vind je het lastig in te schatten wat realistische wensen zijn binnen jouw budget? Daarvoor nemen wij graag de tijd omdat wij het belangrijk vinden dat je een huis koopt dat écht bij je past.

Eerlijk en realistisch

Naast je woonwensen bespreken wij ook graag je budget tijdens het eerste gesprek. Zo zijn wij niet alleen op de hoogte van jouw wensen maar ook van de mogelijkheden in de huidige woningmarkt.

Wat je van ons kunt verwachten? Wij vinden een huis dat past bij jouw nieuwe levensfase en geven je een verstandig, duidelijk en realistisch advies over de waarde en de koopsom.

We informeren je over nieuwe woningen op de markt, al voordat het actuele aanbod op Funda staat. Zo ben je anderen nét een stapje voor. Door onze persoonlijke begeleiding, eerlijk advies en frisse blik kopen we samen met jou een woning aan waar je je echt goed bij voelt. 

“Ons doel? Een woning voor je vinden waarbij het gelijk goed voelt. Dan zijn we geslaagd!”

Een huis aankopen?

Al iets op het oog? Stuur dan de link van de woning op funda mee.

Al iets op het oog? Stuur dan de link van bijvoorbeeld Fundapagina mee.